Forsiden    Oksekød    Svinekød    Lammekød    Fjerkræ    Grønsager    Kontakt   

Økologisk oksekød af ungokser (stude)

- Tyrekalvene studes som små.
- Race: Jersey
- Opfodres overvejende med frisk græs og græsensilage. På græs i 2 sæsoner.

Slagtning

- Kreaturerne slagtes når de er ca. 2 år.
- Giver den bedste kombination af smag og mørbarhed.
- Slagtekroppene hænger til modning i 2-3 uger, inden de parteres ud i Snæbum Slagterforretning.


Udskæringer og priser på oksekød pr. 1.1.2017.
Kød type Pris pr. kg
Hakket oksekød 100,-
Tværreb 60,-
Oksebryst uden ben 80,-
Oksebov med ben 90,-
Osso-buco 90,-
Tykkam snøret u/ben 110,-
Okseklump - til småkød (hel) 110,-
Inderlår - snøret som roastbeef 150,-
Højrebsfilet 225,-
Tyksteg 225,-
Culotte-steg 175,-
Cuvette-steg 160,-
Tyndstegsfilet- stege 200,-
Entrecote og Engelsk bøf 225,-
Oksemørbrad 300,-
Suppepakker af kraftben 20,-






Jersey-stude på græs
Kvier ved foderbordet
Køerne i stalden
Hjortholmvej 20 - Brunholm - 9541 Suldrup - 98-378762 - 51200762 - brunholm@hotmail.com